Om Mig!

Hejsan, mitt namn är Hanna Andersson. Jag är 16 år och bor på landet i utkanten av Örebro.
Att min blogg heter crosshanna beror på att jag har en cross. En Yamaha. Kör någon gång då och då. Tiden är för liten, hinner inte med. Det är synd, för det är väldigt roligt! Skulle jag bestämma nu vad bloggen skulle hetta skulle det inte bli crosshanna. Det var min lotsats pappas förslag på crosshanna och jag kom inte på något bättre. Så det blev som det blev, alltså crosshanna.blogspot.com .

Jag tycker mycket om fotografering. Har alltid gjort det. När jag var liten hade jag en vanlig analog kamera. Sedan har jag haft 2 st digitalkamror innan jag för några månader sen köpte mig en systemkamera. En Canon EOS 450D. Så nu försöker jag lära mig alt inom foto. Det är väldigt roligt! Bloggen är väldigt mycket som en fotoblogg.

Jag är beroenda av musik. Inte vilken musik som hälst utan rock. Hårdrocksbrud!:) Dem som rockar mest är gamla gubbar. AC/DC är favoriterna! Tycker också om Iron maiden, Twisted sister, ZZ top, Kiss, Alice Cooper, Guns´n roses med flera.
Etnopop är också bra, iallafall Nordman.:)

Att jag har en blogg beror på många olika anledningar. Det är roligt, flera stycken i min släkt har det. Det har blivit som ett sätt för oss att få reda på vad alla gör. Jag vill visa mina bilder och tycker det är roligt att redigera sidan. Jag tycker också det är väldigt roligt att skriva. Jag vill utveckla mig själv och gör det genom att blogga. Som att jag just nu har suttit och skrivit alt detta.:)